Provence Tekstiler

 

Skal temaet i sommerhuset, havehuset, på terrassen, i udestuen eller på altanen have et strejf af Sydfrankrig og Provence, så er tekstilerne effektive virkemidler. Det er utroligt hvad tekstiler, i skønne sydfranske farver og mønstre, kan gøre.

Vi fokuserer denne gang på de skønne tekstiler som vi har i overflod i shoppen. Vi har masser af færdige produkter - heunder duge i forskellige farver, former og mønstre, dækkeservietter og brødbakker m.m. der kan matches - så det er bestemt muligt at sammensætte det helt rigtige look.

Mange vælger også at bruge de mørke måneder på at sy og quilte, og dermed skabe sine helt egne produkter til indretningen. Du finder Provencestof i mange farver og mønstre i vores udvalg - og der er både bomuld og overfladebehandlede stoffer at vælge mellem, til dig der er kreativ.

Skal det være helt gennemført, så finder du også fine tasker og punge m.m. i vores udvalg ... så du kan tage lidt af Provence med dig ;-)

Nedenfor finder du inspiration og links til de skønne franske tekstiler i vores udvalg.

God fornøjelse og godt nytår!

Vibeke og Chris Svendsen
Kalhave Antik

 


Produkter

Herunder kan du finde gode bud på tekstiler - både færdige duge, tilbehør og accessories, ligesom der er masser af stof fra Provence til dig der selv vil kreere smukke produkter. 

Provenceduge i flotte farver og mønstre fra Provence

Vi har et meget stort udvalg af duge fra Provence - både i ren bomuld og overfladebehandlede. Tag et kig her >>

Provencestof til DIY-projekter, syning, quiltning m.m.

Skal vinteren fordrives med at sy duge, dække-servietter, løbere og lign. så finder du vore stoffer her. Gå på opdagelse her >>

Tilbehør i Provencestof til bordet m.m.

Du finder også et stort udvalg inden for dække-servietter, brødbakker, servietter, tehætter og meget mere. Find det hele her >>

Tasker, punge m.m. i Provencestof fra Kalhave Antik

Her finder du flotte tasker, punge og lignende accessories i Provencestoffer. Flotte mønstre og farver. Tag et kig her >>


Der er selvfølgelig også masser af varer på hylderne, når det gælder vore andre produkter som franske og italienske delikatesser, chokolade, keramik, franske og italienske sæber, cremer og meget mere. Så tag et kig i shoppen >>


Covid-19 info

Vi holder som andre forretninger der handler med fødevarer åbent i den fysiske butik. Så det er stadig muligt at besøge butikken i Kalhave, hvor der er god plads og derfor nemt at holde afstand. Men vi anbefaler dig, på grund af den nuværende situation, så vidt muligt at handle i online shoppen, hvor vi selvfølgelig sender varer alle hverdage ... som altid!