Keramik fra Provence og Korsika

 

Når du vil dække bordet på ægte Sydfransk manér, så er keramik fra Provence det helt rigtige. Og der er hele 3 flotte stel at vælge mellem fra Terre de France i Provence - nemlig Olive i smukke gyldne farver, Floralie i røde toner og Rose i sarte rosa farver. Typisk Provence-keramik ... når det er bedst!

Terre de France keramikken tåler opvaskemaskine og microovn - og du finder også ovnfaste fade i udvalget. Nederst på siden kan du få et indtryk af Terre de France - og klikke dig videre til den serie du vil se.

Du finder i øvrigt også andet spændende keramik fra Terre de France i shoppen, ligesom vi har en serie smukt forarbejdede oliventræsting - herunder salatsæt, skeer m.m.

Unika fra Terraghja | Korsika

I butikken i Kalhave har vi også en serie keramik fra Korsika - nærmere bestemt Terraghja. Denne smukke serie, som du også kan få et indtryk af nederst på siden, produceres desværre ikke længere, men er helt unik. Vi nænner ikke at sælge den online af samme grund, men kommer du forbi vores butik, er Terraghja-keramikken værd at bruge lidt tid på.

Det var ordene for denne gang, og vi håber du/I vil finde inspiration i dette indlæg ;-)

Pas godt på jer selv derude!

Vibeke og Chris Svendsen
Kalhave Antik

 


Inspiration

Herunder kan du se de serie vi fører i butikken når det gælder keramik fra Sydfrankrig.

Terre de France keramik | Floralie serien

Det smukke Floralie stel fra Terre de France er populært, og mange samler på dette flotte stel i røde toner. Tag et kig her >>

Terre de France keramik Olive. Smukt håndmalet fransk keramik

Dette er Olive serien fra Terre de France, som med sine gyldne farver og skønne motiver også er et populært stel. Gå på opdagelse her >>

Terre de France keramik | Rose serien i rosa farver

Er du til sarte rosa farver, så er dette stel sagen. Terre de France Rose serien er virkelig smuk . Find det hele her >>

Terraghja keramik fra Korsika i super flotte gyldne farver

Den flotte Terraghja keramik fra Korsika er helt speciel. Kig ind i vores fysiske butik og bliv overbevist.

Covid-19 info

Vi holder som andre forretninger der handler med fødevarer åbent i den fysiske butik. Så det er stadig muligt at besøge butikken i Kalhave, hvor der er god plads og derfor nemt at holde afstand. Men vi anbefaler dig, på grund af den nuværende situation, så vidt muligt at handle i online shoppen, hvor vi selvfølgelig sender varer alle hverdage ... som altid!