Kalhave Antik holder åbent hele Påsken

 

Hos Kalhave Antik holder vi vanen tro åbent alle dage i Påsken. Så der er rig mulighed for at lægge vejen forbi den store butik - og gå på opdagelse.

Og vi har, som altid, noget til alle sanser i vores store udvalg. Den smukke keramik samt stoffer og duge m.m. fra Provence er en fryd for øjet. De lækre delikatesser fra Frankrig og Italien, god chokolade og andet sødt, kaffe og te - samt ikke mindst de gode vine og specialøl, er det samme for ganen. Dufte finder du i massevis af i vores sæber, shampoo og cremer m.m. Og mellem alt dette, finder du masser af andre spændende varer - primært fra Sydfrankrig.

Vi har åbent alle dage fra 10.00 til 16.00!

Så har du mulighed for det, er du meget velkommen i vores butik her i påsken. Er vi ikke på din vej, så har shoppen selvfølgelig åbent døgnet rundt alle ugens dage wink

Med Påskehilsen

Vibeke og Chris Svendsen
Kalhave Antik

 


Inspiration

Vi ved at mange, lige nu, er på udkig efter dugen til bordet på terrassen, i udestuen, på altanen eller i sommerhuset m.m. Så derfor genbringer vi lidt inspiration fra vores afdeling med færdige Provenceduge, stoffer i metermål, samt andre tekstilprodukter fra det sydfranske laughing

Runde Provenceduge fra kLahave Antik

Dugen til det runde bord? Den finder du her - flere kvaliteter og mange flotte designs. Tag et kig her >>

Firkantede og aflange Provenceduge hos Kalhave Antik

Skal Provencedugen være firkantet eller aflang i stedet, så er det lige her du finder den! Se dem her >>

Provencestoffer i metermål fra Kalhave Antik

Provence stoffer til dine egne håndarbejds-projekter. Masse af skønne farver og mønstre. Find dem her >>

Flotte bordløbere fra Provence hos Kalhave Antik

Helt nye super flotte quiltede Valdrôme bordløbere samt masser af andet til bordækningen! Se udvalget her >>

Covid-19 info / Fysisk butik

I butikken har vi rigtig god plads og det er derfor nemt at holde afstand - ligesom der sjældent er mange kunder samtidig. Og vi tager selvfølgelig alle de nødvendige forholdsregler med håndsprit, god afstand o.s.v. Så du bør trygt kunne besøge vores butik i Kalhave.