Er foråret på vej? Vi tror på det!

 

Vi begynder at kunne se foråret i horisonten, og dermed også mere udeliv i haven og sommerhuset - eller måske flytter du ud på altanen for alvor igen. Og hvorfor ikke få lidt fransk forår med i billedet .. det varmer lidt ekstra, her hvor der helt sikkert stadig er kolde dage i ventewink

Vi har som altid masser af duge på lager - både runde og firkantede i mange flotte designs og farver - ligesom du kan vælge mellem både overfladebehandlede samt rene bomulds-kvaliteter, med mange af vore designs.

Vil du selv sy den nye dug, quilte eller lave patchwork med skønne farver og mønstre fra Provence, er der masser af spændende stoffer i super kvalitet at vælge mellem.

Vi har også lige fået nogle rigtig flotte Valdrôme bordløbere hjem - og du finder selvfølgelig også masser af andre accessories som dækkeservietter, bakker og meget mere til at fuldende det sydfranske look med.

Skal du have smagen af Frankrig og Provence med på bordet, kan du jo tage et kig i vores delikatesse-afdeling her >>

Vi savner at se jer!

Mange af jer har heldigvis valgt at handle online gennem nedlukningen, og det vil vi gerne takke jer for! Men vi savner sådan at se jer i butikken - så vi håber meget at genåbningen af Danmark går godt, og at forårets komme også vil hjælpe på det hele - sådan at vi snart kan se jer dejlige kunder i vores butik igen.

Du finder lidt indtryk fra både shoppen og butikken nedenfor.

Med "spirende" forårsfornemmelser

Vibeke og Chris Svendsen
Kalhave Antik

 


Inspiration

Gå på opdagelse nedenfor, hvor vi har samlet lidt inspiration fra vores afdeling med Provenceduge, stoffer i metermål samt andre flotte tekstilprodukter fra det sydlige Frankrig.

Runde Provenceduge fra kLahave Antik

Dugen til det runde bord? Den finder du her - flere kvaliteter og mange flotte designs. Tag et kig her >>

Firkantede og aflange Provenceduge hos Kalhave Antik

Skal Provencedugen være firkantet eller aflang i stedet, så er det lige her du finder den! Se dem her >>

Provencestoffer i metermål fra Kalhave Antik

Provence stoffer til dine egne håndarbejds-projekter. Masse af skønne farver og mønstre. Find dem her >>

Flotte bordløbere fra Provence hos Kalhave Antik

Helt nye super flotte quiltede Valdrôme bordløbere samt masser af andet til bordækningen! Se udvalget her >>

Covid-19 info / Fysisk butik

I butikken har vi rigtig god plads og det er derfor nemt at holde afstand - ligesom der sjældent er mange kunder samtidig. Og vi tager selvfølgelig alle de nødvendige forholdsregler med håndsprit, god afstand o.s.v. Så du bør trygt kunne besøge vores butik i Kalhave.