Butikken er åben alle dage i august


Vi holder (som vi plejer) også åbent samtlige dage i august måned i den fysiske butik. Så er du på vore kanter (vest for Horsens i Østjylland), håber vi du kan få tid til at lægge vejen forbi vores store butik.

Er du vild med Provence og Sydfrankrig er vi sikre på du ikke bliver skuffet, for her finder du alt hvad hjertet begærer inden for provencalsk design til bordet - såvel Provenceduge, stoffer i metermål, tekstiler til bordet samt ikke mindst det smukke Provence keramik i flere serier.

Skal smagssansen forkæles har vi et kæmpe udvalg inden for franske delikatesser, italienske ditto samt lækker fransk chokolade og god kaffe og the. Sydens dejlige dufte kan vi også byde på i form af et meget stort udvalg inden for rigtig gode sæber, cremer og dufte m.m. fra både Provence og Italien.

Derudover finder du en masse små og gode gaveidéer i butikken - herunder kort, bakker, dåser og meget andet i Provence-stil. Smukke gamle møbler er der også at finde i butikken.

Åbningstiderne (den fysiske butik)
Mandag til fredag kl. 10.00 til 17.00
Lørdag og Søndag kl 10.00 til 16.00

Vi håber vi ses i butikken her i Kalhave, men du kan finde stort set det hele her i vores Webshop.

Venlig hilsen

Vibeke og Chris Svendsen
Kalhave Antik


Inspiration

Nedenfor har vi samlet lidt inspiration fra butikken - klik på billederne for at gå videre til de enkelte afdelinger i shoppen og se mere laughing