Bloggen hos Kalhave Antik - nyhed!

 

Bloggen er en nyskabelse på KalhaveAntik.dk, hvor vi løbende vil fortælle om nye produkter, lave indlæg til inspiration omkring indretning og fortælle om vore produkter - selvfølgelig med udgangspunkt i vores forretning. Vi elsker jo selv den sydlandske stemning og det gode liv i Frankrig og Italien, hvilket vores udvalg i både den fysiske butik og online shoppen jo bærer præg af - og er vores ønske at vi over tid kan skabe et lille univers med idéer her på bloggen.

Som det fremgår er vores butik lidt en "blandet landhandel" hvor vi har varer fra både Frankrig (primært Provence) og Italien, krydret med delikatesser og søde sager fra flere lande - lige som der også er danske produkter i udvalget. Det gennemgående tema er kvalitetet - for sagen er den at vi går efter de gode varer med vores udvalg. Og selv om det jo nok skinner igennem at Provence står vores hjerte nær, er det lige så meget den provencialske stemning vi lever og ånder for ... det gode liv og kunsten at skynde sig langsomt!

Vi skal lige finde formen med vores blog, og der vil formentlig ske mere i de perioder hvor vi har tiden - men målet er at den over tid kan blive en inspirationskilde til alle jer, der har det lige som os selv. Vores udvalg er jo meget stort og det kan formentlig virke overvældende - men typisk kan man med ganske få midler lave ægte sydlandsk stemning på altanen, terrassen eller i en hyggerkrog i haven. Måske krydre søndagsfrokosten med spændende specialiteter eller noget sødt til kaffen - såvel som finde en værtindegave eller lignende i udvalget.

Masser af muligheder og målet er, at vi med billeder og tekst kommer med forslag og tager emner op, for dermed at give inspiration til såvel stemning ... og ikke mindst livsnydelse!

Al begyndelse er som bekendt svær, så vi håber I vil bære lidt over med os her i starten ;-)

Venlig hilsen

Vibeke og Chris Svendsen
Kalhave Antik