Bliver I hjemme i Danmark denne sommer ?


Mange vælger at blive i Danmark, og springer turen til Frankrig eller Italien over i år. Men er I vilde med Sydeuropa, kan I hos Kalhave Antik finde masser af spændende varer og inspiration, til at bringe noget af den sydlandske stemning hjem.

Uanset om det er på terrassen eller altanen, der skal hygges, sommerhuset skal have et strejf af sydens charme, eller I bare er til det gode liv, så finder I masser af idéer - og ikke mindst de helt rigtige kvalitetsvarer her hos os.

Besøg butikken i Kalhave

Uanset om I skal på ferie i det midtjyske, er på gennemrejse til andre dele af vores skønne land, eller tager på dagsture rundt i Damnark i år, vil det glæde os at se jer i vores store butik i Kalhave vest for Horsens - og vi holder vanen tro åbent alle dage i juli måned:

Mandag til fredag 10.00 til 17.00
Lørdag og søndag 10.00 til 16.00

Alt inden for brugskunst og delikatesser fra Frankrig og Italien

Butikken emmer af fransk/italiensk stemning, og I finder alt fra Provenceduge, stoffer i metermål samt andre tekstiler fra Provence. I finder også et stort udvalg af franske og italienske delikatesser, keramik og brugskunst, velduftende franske og italienske sæber, cremer m.m., chokolade og andre søde sager, kaffe, the, øl, vin og andre specialiteter i vores store udvalg. Butikken er indrettet med gamle møbler, der er nænsomt restaureret på eget snedkerværksted - hvoraf nogle i øvrigt er til salg - og det er en oplevelse i sig selv, at gå på opdagelse hos Kalhave Antik ... og måske finde inspiration til egne projekter.

Find vej til Kalhave Antik >>

Gå på opdagelse online

Kommer I ikke forbi Kalhave Antik denne sommer, kan stort set alle vores varer selvfølgelig også findes i online shoppen (dog ikke vine og specialøl, som kun sælges i butikken), og her kan I gå på opdagelse i ro og mag hjemmefra. Vi har forsøgt at bringe lidt af stemningen fra butikken ud på nettet, og selv om vi meget gerne vil se jer i vores fysiske butik, er der rig mulighed for at handle størsteparten af vore mange spændende varer i shoppen. Udvalget er meget stort, og vi forsøger med både billeder og beskrivelser at yde varerne retfærdighed, så du ikke er i tvivl om, hvad det er du køber.

Find dine varer i vores online shop

Shoppen er opdelt i afdelinger, som gør det nemt at finde rundt - på trods af det store udvalg - og vi er selvfølgelig altid klar til at svare på spørgsmål både via mail og telefon ... dog kan der være lidt ventetid hen over sommeren, hvor der i perioder kan være mange mennesker i vores fysiske butik - men vi forsøger så vidt muligt at få svaret hurtigt.

Gå på opdagelse i shoppen og lad jer inspirere >>

Rigtig god sommer !

Vibeke & Chris Svendsen
Kalhave Antik