Åbent alle dage i august

 

Tager I på ture i det danske sommerland, har vi traditionen tro åbent samtlige dage i August måned, så der er rig mulighed for at besøge vores store butik her i Kalhave (vest for Horsens). Vi bor tæt på E45 - kun ca. 9 min. kørsel fra afkørsel Horsens Syd - så kommer I forbi i det østjyske, vil vi håbe I kan få tid til en lille afstikker omkring Kalhave Antik. Hent evt. rutevejledning her >>

I vores butik kan I gå på opdagelse blandt de mange spændende produkter - primært fra Frankrig og Italien - Provence-duge og stoffer, fransk keramik, franske og italienske delikatesser, søde sager, sæber, lotion og meget mere - samt selvfølgelig vores flot restaurerede gamle møbler. Masser af skønne sager til jer der kan lide den sydlandske stil, smagen og ikke mindst de skønne dufte.

Vi håber I får tid til at kigge ind - og åbningstiderne i august er som følger:
Mandag til fredag 10.00 til 17.00
Lørdag og søndag 10.00 til 16.00

Kommer I langvejs fra, og vejret tillader det, kan medbragt kaffe og evt. en bid brød nydes på vores gårdsplads, hvor der som altid er stillet et bord med bænke og stole op. Måske en lille pause inden turen går videre, hvor I kan benytte muligheden for at gå på opdagelse i butikken ;-)  

Kommer I ikke forbi butikken i august, så er online shoppen selvfølgelig åbent døgnet rundt som altid! Gå på opdagelse her >>

Med varme sommerhilsner 

Vibeke og Chris Svendsen
Kalhave Antik

 


Covid-19 info

Selvom Danmark igen er åbnet op, passer vi selvfølgelig stadig på. Vores butik er heldigvis meget stor og der er derfor god plads i lokalerne - og der er stillet håndsprit op rundt omkring i butikken.